domingo, 25 de marzo de 2012

Poker + Targasonne!!!

Gran finde per Targasonne. No podia esparar més, amb las ganes que tenia de sortir de casa per culpa de les alergies jijii però en fi, tot ha anat de puta mare... Increible!!!

Comencem sortint de casa el dissabte pel mati direcció a Targa, en arribar allí, coinsidim amb en Roger i en Pol que haviem quedat pel finde. També ens esparaba el Monchi i la tropa de Prades.

Doncs, dit i fet! Comencem a caminar direcció a Dolmens, on allí per sorpresa ens trobem amb l'Armando Raya, la Núria Serra i en Victor com no,tots ells blocan a muerteee.

Calentem una mica i directe cap al Psoas Hole (8a+), on veem estar un ratet fotent-li, ja que el Pol el tenia apunt i efectivament amb un pim pam i fet! Enorabona Pol!!
Jo li vaig fotre uns pegues i no hi havia manera, però bé, un descanset i a portejar. Vem anar a provar un 7a que la meva nena tenia apuntet, al cap dun retat li vaig tornar a fotre i pam va sonar la flauta treient-me el meu primer 8a+. Impresionant i molt content!!!Psoas hole
8a+


Després de triunfar i d'estar unas quantes hores a Dolmens vem a
agafar els trastos i direcció cap a Creature on allí tenia el meu pepinet!!


Allí m'esparava després d'un parell de findes, i deixant-lo apuntet jijiji 21 Grammes 8B!!!
Primer, li volia fotre de peu per tantajar-lo però que cony, la Vane
em diu: "fot-li sit que o tens molt matizat ", i jo li faig cas i mira al primer pege i a fondoooooo amunnnnnnt.
Gracies carinyooo!!!

Bé, en fí, un dissabte de puta mare, irrepetible o no????!!!

El diumenge a mitg matí, agafem la Vane i jo i posem diracció al Taz. On hi havia la tropa de Cornudella i de Prades, allí hi havia la penya fanàtica des de les 9 del mati jajjaja. Naltros com sempre, amb la calma a les 12 jajajja, per variar.


Vem calentar i de cap a probar la trave de Nazgul 8a i amb
un parell de peges i a la saca!!!Després per acabar el finde, vem anar al Càmping a fotre-li al un 7c+ sit (L'oeuil du voisin) que tenia ganes de fotre-li ja que l'últim día el vaig fer de peu, em va costar lo meu, però volia marxar amb un poker jaajjaaja (7c+,8a,8a+ i8B)

Aquí unas fotillos i
un
videooo!!!
Ah! Per cert, la meva nena, al final es va xuscar el seu primer 7a!!!!! Molt bé carinyet!!!!2 comentarios:

  1. Inhumà bow!

    Per cert Nazgul.trav segons la guia e Targassonne de >Fred Bertin es 7c+ i no 8a, es 8a en direcció contrària, encara que sembli raro, és molt més dur, ja que no hi ha repos i el senyor dels anales és igual de dur que Nazgul més o menys...

    ResponderEliminar